Inspirasjonskveld - Langrenn for barn og ungdom mandag 22. januar

Lagt ut av Lundamo IL - Ski den 14. Jan 2018

Trondheim2023 arrangerer gratis inspirasjonskveld for trenere og foreldre på Kvennabakkan skianlegg mandag 22. januar kl 18:00-21:00.

Se mer informasjon: Invitasjon inspirasjonskveld

Hensikten med inspirasjonskvelden: Å spre skiglede og få nyttige, praktiske tips om hvordan ha det gøy på ski. Det er ingen tvil, dere foreldre er i så måte svært viktige bidragsytere. Og ikke minst: Alle foreldre er godt kvalifiserte for å delta. Det blir en kort teoridel inne før det braker løs med skileik ut i løypa. Alle må melde seg på selv, dette blir lærerikt, nyttig og gøy: Påmeldingsepost: trondelag2023@gmail.com

VEL MØTT!



Poengrenn starter opp TIRSDAG 9. JANUAR

Lagt ut av Lundamo IL - Ski den 2. Jan 2018

Det er flotte skiforhold på Kvennabakkan skianlegg og TIRSDAG 9. JANUAR starter poengrennsesongen i regi av Telenorkarusellen for Hovin og Lundamo IL.
Bruk denne lenken for å registrere deg som poengrenn-deltaker for hele sesongen 2018. Du trenger bare å registrere deg èn gang. Husk å hent startnummer. Du beholder samme startnummer hele sesongen. Betaling skjer vha VIPPS nr.: 64355 eller med kort på stadion. Første poengrenn; vær ute i god tid, rundt 17:30-tida. Start ca 18:30. Les mer om Telenorkarusellen Poengrennene våre her. Her finner du datoer, tidspunkt, kontingent mm.  Lurer du også på hvordan du skal få betale for parkeringa? Les her!

Velkommen til Poengrenn!