Varde - Nordre Land 2 1-0

Lagt ut av Varde IL - Fotball den 29. Mai 2017

Varde-gutta kunne juble over tre poeng da Knut Erik Bjørklund nikket inn en corner to minutter inn i tilleggstiden.

Nordre Land var klart best de første 45 minuttene, men klarte ikke å score. Etter pause justerte hjemmelaget litt på formasjonen og kjempet seg inn i kampen. Forsvaret holdt stand, og etter hvert klarte Varde å grave fram gode muligheter.

Det ga til slutt uttelling etter 90+2 minutter! Deretter gikk det bare et drøyt minutt til før sluttsignalet gikk.

Allerede torsdag er det nye kamp - borte mot Slidre/Røn - mens neste hjemmekamp er mot Øystre Slidre 8. juni.

Resultater/tabell 6. divisjon avdeling 3

4 nye poeng til damelaget

Lagt ut av Varde IL - Fotball den 22. Mai 2017

Seier, uavgjort og tap ble beholdningen da damelaget spilte den andre runden i vårserien på Hov stadion søndag.

Det åpnet med 1-2-tap, deretter ble det uavgjort 2-2 mot Nybygda før Søndre Land ble slått 3-1 i den siste kampen

Neste runde spilles søndag 11. juni - da er Nybygda vertskap for Østre Trysil, Galterud og Varde.

Resultater damelaget 2017

Skreia - Varde 3-1

Serieleder Skreia ble for sterke i lørdagens bortekamp, som endte med 1-3-tap for Vardegutta.

Neste kamper er årets første på Vardeplassen - Nordre Land 2 kommer på besøk mandag 29. mai.

Kamprapport Skreia - Varde 3-1

Les om A-laget 2017 her

Damelaget åpnet med 6 poeng

Lagt ut av Varde IL - Fotball den 15. Mai 2017

Damelaget åpnet sesongen med to seire og ett tap på Furnes søndag 14. mai. Den første kampen mot vertene Furnes ble vunnet med 2-0, før det ble hele 6-0 og tre nye poeng i møtet med Nybygda. I den siste kampen ble Kastad for sterke og det ble 1-5-tap for Varde-damene. Men totalt sett en fin åpning på sesongen!

Neste runde spilles allerede søndag 21. mai - da går turen til Hov, hvor nye møter med Kastad og Nybgyda står på programmet, i tillegg til hjemmelaget Søndre Land.

Vardal - Varde 4-1

Lagt ut av Varde IL - Fotball den 11. Mai 2017

Det ble tap 1-4 i onsdagens lokaloppgjør borte mot Vardal. Alle scoringene kom etter pause.

Vardal var et par hakk hvassere denne kvelden, så det var lite å si på hjemmeseieren. Varde holdt 0-0 til pause, men vertene avgjorde med to kjappe scoringer like etter sidebytte. Deretter ble det både 3-0 og 4-0 før Ole André Pedersen sørget for Vardes trøstemål med en flott scoring like før slutt.

Neste kamp er borte mot Skreia lørdag 20. mai.

Kamprapport Vardal - Varde 4-1

Søndre Land 2 - Varde 0-5