7-er-laget til damene avsluttet vårsesongen med tre nye seire og null baklengsmål hjemme på Vardeplassen søndag 18. juni.

Dermed ble det sju strake seire på tampen - de seks siste uten baklengsmål - og en andreplass i Vårderien etter suverene Kastad. Det lover godt foran høstserien.

Tabell/resultater Vårserien 7-er-fotball

Vest-Torpa - Varde 0-1

Postet av Varde IL - Fotball den 15. Jun 2017

En scoring etter tre minutter ga Varde seier borte mot Vest-Torpa. Nyankomne Lars-Petter Taje scoret tidlig i kampen, men etter en snau halvtime ble det rødt kort på Jøran Bakken Larsen. Dermed måtte den siste drøye timen spilles i undertall, men vi holdt buret reint og kunne reise hjem med tre poeng.

Neste kamper er borte mot Brandbu 2 den 22. juni, før det er hjemmekamp mot Etnedal 29. juni.

Kampfakta Vest-Torpa - Varde 0-1 >

Tabell/resultater 6. div. avd. 3 >

Full pott for damelaget

Postet av Varde IL - Fotball den 12. Jun 2017

Vardes damelag i 7'er-fotball sikret seg full pott og null baklengsmål i søndagsrunden 11. juni.

Kampene ble spilt på Vardal idrettspark, og resultatene ble som følger:

11.00 Østre Trysil-Varde 0-6
12.30 Varde-Galterud 2-0
14.00 Nybygda-Varde 0-7

Til helga skal damene i aksjon hjemme på Vardeplassen.

Tabell/resultater damer 7er vårserien -

Varde - Øystre Slidre 8/6 utsatt

Postet av Varde IL - Fotball den 8. Jun 2017

Kveldens A-kamp mot Øystre Slidre er utsatt pga. regnværet de siste dagene.

Slidre/Røn - Varde 6-1

Postet av Varde IL - Fotball den 2. Jun 2017

Det ble et solid bortetap med sifrene 1-6 mot Slidre/Røn torsdag 1. juni.

Sludre/Røn tok raskt ledelsen før Lars Erik Strandvik utlignet etter et drøyt kvarter. Hjemmelaget fikset 2-1 etter en halvtime, og rett etter pause ble det 3-1, De siste 20 minuttene satt ytterligere tre baller i Varde-nettet og dermed 6-1 til Slidre/Røn.

Neste kamp for Varde er hjemme mot Øystre Slidre torsdag 8. juni kl 19.30.

Kamprapport Slidre/Røn - Varde 6-1