Det ble tap 0-1 mot Vest-Torpa i årets siste hjemmekamp.

Kampfakta finner du her >

Varde - Etnedal FK 2-3

Lagt ut av Varde IL - Fotball den 8. Sep 2017

Det ble et surt tap på overtid hjemme mot Etnedal FK fredag kveld.

Framgangen var stor fra de seneste kampene, men det holdt likevel ikke til poeng i sesongens nest siste hjemmekamp. Lars Gunderstuen ga Varde ledelsen men gjestene utlignet slik at det stod 1-1 ved pause.

Et snaut kvarter ut i andre omgang gikk Etnedal opp i ledelsen og den holdt seg til Lars Gunderstuen scoret sitt andre mål i kampen - bare fire minutter før slutt. Men før sluttsignalet gikk rakk Etnedal å putte sitt tredje mål for kvelden og kunne reise hjem med alle poengene.

Årets siste hjemmekamp spilles mot Vest-Torpa 17. september før serien avsluttes med bortekamp mot Etnedal 8. oktober.

Kampfakta Varde - Etnedal FK 2-3 >

Varde - Slidre/Røn FK 1-4

Lagt ut av Varde IL - Fotball den 4. Sep 2017

Det ble tap 1-4 hjemme mot Slidre/Røn mandag 4. september - fredag 8. september er nye muligheter når Etnedal FK tar seg en tur.

Full pott til damelaget

Varde's 7'er-damer var ubeskjedne nok til å vinne alle tre hjemmekampene på Vardeplassen 3. september.

Det var Søndre Land (6-0, Furnes (2-0) og Nybygda (7-1) som fikk smake Varde-damenes målteft denne gang.

De to siste rundene 10. og 24. september blir nå avgjørende - da skal de to ubeseirede lagene Kastad og Varde møtes to ganger.