Varde - Skreia 2 4-1

Lagt ut av Varde IL - Fotball den 20. Aug 2018

Varde tok sin fjerde strake seier da Skreia 2 ble slått 4-1 på Vardeplassen, og er dermed oppe på tredjeplass. Det er fortsatt et stykke fram til serieleder Reinsvoll 2, som er motstander på bortebane mandag 27. august. Lasse Lundby og Mikael Strandvik scoret to mål hver i mandagens kamp.

Kampfakta Varde - Skreia 2 >

Seks poeng til damelaget

Damelaget åpnet høstserien med to seire og ett tap på Vardeplassen søndag 19. august.

Først ble det storseier 6-0 over Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn, før Kastad atter en gang ble for sterke med sifrene 2-3. Mot Furnes ble det tre nye poeng etter 2-0-seier.

Neste helge er det runde på Nordbygda, der Nordbyga, Nybygda og atter en gang Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn er motstandere.

Kamper/resultater 7'er-serien >

Varde - Harestua 7-3

Lagt ut av Varde IL - Fotball den 16. Aug 2018

Varde snudde 0-2 til 7-3 og tok sin tredje strake seier da Harestua var på besøk torsdag!

Det ble en frisk kamp med mange flotte scoringer - men det startet ganske så begredelig for hjemmelaget. Harestua fikk slippe veldig enkelt til og gikk tidlig opp i 2-0-ledelse. Men Varde kom etter hvert til hektene og snudde til 3-2 før 45 minutter var spilt.

I andre omgang var det Varde som dikterte, og ledelsen økte til 7-2 før gjestene fikk et reduseringsmål.

Espen Strandvik Skjellerud scoret tre av Varde sine mål - Jøran Bakken Larsen, Mikael Strandvik, Brian Uthaina og Lasse Lundby resten. Mandag 20. august er det nok en hjemmekamp - da kommer Skreia på besøk.

Kampfakta Varde - Harestua >

Varde - Toten 2 3-2

Lagt ut av Varde IL - Fotball den 13. Aug 2018

Varde-gutta tok en sterk hjemmeseier mot serietoer Toten 2 på Varde-plassen mandag - 3-2 endte det til slutt!

Totningene tok ledelsen før Espen Strandvik Skjellerud utlignet for hjemmelaget Sigve Augustson sørget for 2-1-ledelse til Varde til pause. Toten 2 kom tilbake i andre omgang og utlignet til 2-2. før Lasse Lundby sørget for kampens femte og avgjørende Scoring. Dermed endte det altså 3-2 til Varde-gutta.

Torsdag 16. august er det ny hjemmekamp - da er det Harestua sin tur - avspark klokka 19. Det er meldt litt regn men nok en spennende fotballkamp....

Kampinfo Varde - Toten 2 >

Varde - Eina 6-1

Lagt ut av Varde IL - Fotball den 8. Aug 2018

Varde slo tilbake og sendte Eina hjem med 1-6-tap fra Vardeplassen mandag 6. august. Marius Strandvik ga Varde ledelsen midt i første omgang, før Lasse Lundby økte til 2-0 rett før pause. Eina reduserte like etter sidebytte, men to nye scoringer av Lasse Lundby sørget for 4-1 og at poengene var i boks. På overtid sørget Lars Erik Nilsen Strandvik og Brian Uthaina for ytterligere to hjemme-scoringer slik at det endte 6-1.

Kampfakta Varde - Eina 6-1 >

Varde - Vestre Gran 2-5

Lagt ut av Varde IL - Fotball den 2. Aug 2018

Høstsesongen startet med 2-5-tap hjemme mot Vestre Gran. Ved pause stod det 0-2. Espen Strandvik Skjellerud scorte begge måla for Varde, men gjestene fra Hadeland var hele tida et lite hakk foran denne kvelden. Jøran Bakken Larsen fikk i tillegg rødt kort.