Juleski

Postet av Langrenn den 15. Des 2017

Denne helgen avholdt Langrenn sin årlige Juleskisamling. Nitten skiglade mennesker la igjen eksamensstress og slapsete skiløyper, pakket med seg ski og staver og satte kursen mot Sjusjøen. De fleste kom opp i såpass god tid at de fikk prøvekjørt løypene alt på fredagen. Enkelte rakk til og med to turer. Da alle var kommet vel i hus var det duket for en real tacofredag. 


Lørdagen startet med en lett teknikkøkt og deretter rolig langtur. Solen tittet også frem og det var gode muligheter for å nyte vinteren. Vi kom oss også innom Pelestova, der mange fikk seg en kanelbolle eller to. Etter påfyll av karbohydrater og kanskje en liten blund, var det duket for dagens andre økt. Da sto intervaller for tur. De fleste synes nok det var tungt å komme igang, men da man først kom seg ut ble det absolutt en vellykket økt. På kvelden ble det en bedre middag og også en liten quiz. 



På søndagen viste langrennsparadiset seg som vanlig fra sin beste side. Først på dagens plan sto stafett, der konkurransen alltid er tøff. Etter stafetten var det på ny tid for å flyte avgårde så langt man orket. Etter et godt antall  kilometer, var det en gjeng slitne men fornøyde mennesker som igjen måtte vende tilbake til eksamener og slaps i Oslo. 



Mange takk for turen. 

Hilsen Langrennsgruppa.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.