Roy-Anders Karlsson

Roy-Anders Karlsson

Kampreferat Moelven G16 - Ridabu på Sveum 20.03.2015

Postet av Roy-Anders Karlsson den 21. Mar 2015

Moelv-Ridabu. (1-0) 6-1. Sveum

Med ca. 0 grader i luften og en innbydende duggfrisk kunstgressbane ønsket vi Ridabu velkommen.

Med delvis ny formasjon var det nok flere enn undertegnede som var litt spent på dagens kamp, men det var ingen grunn til engstelse.

Vi produserte sjanser og slapp ikke til vår motstander med en målsjanse i første omgang. Vi kunne ha ledet med mange mål til pause, men vi fikk kun ett.

Fokuset i pausen var at i andre omgang skulle vi gjøre det vi er gode til på trening, få berøringer, bra bevegelse og presisjon. Det er ikke vanskeligere å bruke få berøringer i kamp enn på trening.

I andre omgang fikk ikke Ridabu låne mye ball, vi trillet ball, beveget oss og ikke minst gjorde hverandre gode. Det finnes ikke mere frustrerende for et lag å hele tiden måtte jage ball.

Det gjorde Ridabu i går, det håper jeg flere av vår kommende motstandere skal gjøre å.

Resultat er at vi lager 5 mål i andre omgang

Sikkert mange av dere som syns at jeg har kjørt vel mye en og to touch på treningene, men vi ser kanskje nå at det begynner å sitte i kamp å.

Noen slurvefeil må vi regne med i løpet av 80 min., men det er viktig å tørre å prøve, tørre å feile.

Jeg håper at alle dere spiller fotball fordi det er moro, da skal ikke en kamp arena gjøre at skuldrene heves og dere er anspente i kroppen. Husk:Normalt er nok.

Det var mange som spilte meget bra i dag, men jeg gir laget bestemannsprisen.

Mandag venter ny motstand på Sveum, da er det viktig at vi møter med skuldrene god nedsenket og virkelig gleder oss til å spille fotball, ikke sparke.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline