Kamp referat fra Geir Haga mellom Moelven-Gjøvil Lyn.

Postet av Roy-Anders Karlsson den 17. Sep 2015

Moelv-Gjøvik Lyn. (2-0) 3-1. kampen ble spilt på kunstgress i Gaupen.
Gjøvik Lyn var dagens motstander, en motstander som før møte med oss hadde en uavgjort og resten seire.
Så her måtte alle være 100 % PÅ i 80 min + for at vi skulle få tre poeng.
På spille møte før kamp ble enige om at vi skulle gå ut med høyt kollektivt press fra første stund. Jobbe for hverandre med smilet opp.
Vi lykkes 100 % med vår taktikk fra første spark på ballen, vi presset Gjøvik Lyn spillerne til å gjøre feil etter feil.
Resultat av vårt press ga etterhvert resultater og Truls kunne trille inn 1-0 på en liten, men meget god Gjøvik Lyn keeper.
2-0 kom etter en corner da Hauk fikk sju hår fra panneluggen på en knall corner fra Anders.
2-0 holdt seg til dommeren blåste av for spilte 40 min.
I pausen var det en fornøyd gjeng som kunne slappe av med bananer gitt av Tore Antonsen.. takk for den Tore.
Alle var fornøyde med gjennomføringen av omg, men vi viste at slapp vi oss ned noen prosent, ville Gjøvik Lyn være med i kampen igjen.
Vi skulle gå for det tredje å «drepe» kampen. Vi skulle være litt mere rolig med ballen, tørre å holde ballen mer i laget med fart i pasningene. Fortsette med det høye presset.
Vi lykkes med dette i andre omgang og Markus kunne sette inn 3-0 på en fin lobb. Tipper den skåringen smakte ekstra godt etter så mange uker ute.
Gjøvik Lyn fikk sitt trøstemål rett før slutt.
Vi gjennomfører en meget bra kamp, blir litt slitne de siste ti min, men det er lov etter en slik innsats.
Nok en gang kårer vi laget som beste spiller. Det er moro å se hvor bra dere jobber for hverandre, gjør hverandre gode med pasninger og bevegelse, å ikke minst spillegleden .
Siden Petra er /og har vært på besøk regner jeg med at dagens trening går innendørs. God tur til de som skal på telttur.