Salgsdugnad 2016

Postet av Vegard Eik den 10. Okt 2016

DUGNAD 2016 – Salg av kaker og karameller

Styret i NIL fotball besluttet å avslutte salg av fotball-lodd fra og med 2015 pga lav fortjeneste tidligere i år. Klubben er fremdeles avhengig av inntekter fra dugnad og har derfor erstattet loddsalg med salg av karameller og sjokoladeflarn.

Hver spiller vil få utlevert ca 9 bokser i etterkant av en av de nærmeste treningene. Lagledere vil informere om når boksene deles ut slik at foreldre er oppmerksomme på dette. Boksene skal selges for 60 kr stykket og penger innbetales til respektive lagledere senest 4 november 201.6

Det anbefales at spillerne går sammen i mindre grupper og selger i sitt nærmeste nabolag. For de yngste spillerne anbefales det at en voksen følger med dersom det selges til husstander hvor ungene ikke er kjent.

For spørsmål vedrørende salg kontakt Kenneth Eik (48047268)

Lykke til med salget!

Hilsen

Styret i NIL fotball

Huskeregel ved salg:

Vær alltid høflig og blid mot de som kjøper av dere og også de som ikke kjøper. Tenk gjennom hva du skal si før du begynner å selge. Fortell gjerne at pengene går til drift av fotballaktivitetene i bygda slik som drakter, baller, deltakelse på cuper og serier osv. Jo flere vi spør, jo flere får vi solgt selv om vi får noen nei også.

Ca 50 karameller/20 doble sjokoladeflarn.per boks
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline