Eikanger IL G14 vinner av Reigstad Bygg Cup 2024

Postet av Eikanger G14 (2010) den 28. Jan 2024

GRATULERER MED FINALESEIER!

Eikanger IL G14 har deltatt i Reigstad Bygg Cup i Nordhordlandshallen denne helga. Det ble tre kamper i innledende runde lørdag, med en uavgjort kamp og to seirer. Lag Svart vant si gruppe og gikk videre til sluttspill søndag. 

 

For en innsats og for en råskap dere viser! Vi ligger under 0-2 mot Gneist, vi forsetter å male og gir oss aldri. Laget blir til slutt betalt med 3-3 og vi får siste mål, med Elias som «The man of the match». Dermed møter vi Os i kvartfinalen, der vi vinner 2-0. Vi går videre til semifinalen, der Sædalen venter med et veldig sterkt lag. De knuser vi 7-3 etter en vanvittig oppvisning av våre spillere.

 

FINALEN, vi møter Kvernbit, og vi viser hvem som er best. Vi slår Kvernbit 2-0 i finalen. 

Elias og Preben ble målscorere i dag. I tillegg hadde vi et sterkt forsvar.  Ilian viste seg som en rå keeper. Vanvittig imponert over han! Uredd i møte med ballen. 

 For en gjeng! Er så stolt av dere, alle sammen. Det drivet dere viser, gjør at vi trenere får påfyll hele tiden på å jobbe med dere og utvikle dere videre. Nå skal vi implementere denne råskapen dere har vist under denne cupen, til resten av laget. Trene på hvor viktig det er å komme fort oppi press på motstander og spille med en råskap. Dette starter vi med allerede på torsdag. 

 Takk for en kanonhelg. Gøy å se at laget støtter hverandre så godt fra sidelinja. Og med mange Eikanger-supportere rundt banen, ble det flott stemning både lørdag og søndag.

 

Pokalen er vel fortjent. Godt jobba, gutter!



Et engasjert trenerteam med høg puls under alle kampene. De var glad for at vi slapp bruke hjertestarteren idag. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.